Loistava pikkuherkku jouluun!

Joulumousse

100 g tummaa suklaata
2 kanamunan keltuaista
2 rkl sokeria
1 rkl piparkakkumaustetta
2 dl kuohukermaa
1 dl maitorahkaa

1. Rouhi suklaa ja sulata se vesihaudekulhossa liedellä. Nosta kulho syrjään ja sekoita joukkoon huoneenlämpöiset keltuaiset, sokeri ja piparkakkumauste. Anna jäähtyä hetken.

2. Sekoita jäähtyneeseen suklaaseokseen maitorahka. Vaahdota kerma ja nostele lopuksi suklaaseoksen joukkoon. Annostele tarjoilumaljoihin.

3. Ripottele piparimurskaa ja värikästä piparikoristemurua pinnalle, oman maun mukaan.

Yrityskyläs – Eve the Creator

Ulvilasta Australian kautta Liedon perälle. Tapaan Eveliina Sillanpään, kotoisasti Even, konttorissaan Turun keskustassa. Konttori on yhteistyötila, jossa toimii myös muita

Lue lisää


Näytä kaikki yritykset