Liiku henkesi edestä – uusi aikuisten kausituote kannustaa säännölliseen liikkumiseen 

 

Turun kaupunki kannustaa turkulaisia säännölliseen liikkumiseen uudella neljän kuukauden kausituotteella. Ensimmäistä kertaa kausituote on kaikkien turkulaisten saatavilla. Tuoteuudistuksen yhteydessä Turku viestii “Liiku henkesi edestä” -kampanjalla liikkumisen merkittävistä hyödyistä, jotka ovat hyväksi meidän jokaisen terveydelle. Tammikuun ajan on myös myynnissä 12 kuukauden kampanjalataus, jolla voit liikkua monipuolisemmin ja edullisemmin Turun liikuntapaikoilla vuoden ympäri.

Turun kaupunki edistää turkulaisten hyvinvointia uudella liikunnan kausituotteella, joka palvelee eri asiakasryhmiä muuttuvissa elämäntilanteissa vuodenajasta riippumatta. Edullinen neljän kuukauden kausituote on nyt saatavilla kaikille turkulaisille ja ympäristökuntalaisille. Lyhyempi voimassaoloaika vastaa paremmin asiakkaiden toiveisiin, ja tavoitteena on madaltaa sillä säännöllisen liikunnan aloittamista. Neljän kuukauden kausihinta on aikuisille 80 euroa ja alennusryhmille 40 euroa, minkä lisäksi ensimmäisellä ostokerralla veloitetaan 8 euron rannekemaksu. Yhdellä sisäänpääsytuotteella pääsee liikkumaan kaikille kaupungin liikuntapaikoille, kerran päivässä.

Tuttu Senioriranneke kulttuurietuineen on edelleen valikoimissa neljän kuukauden kausituotteena, ja sen voi ostaa 40 euron hintaan, kuten myös Opiskelijarannekkeen latauksen saa jatkossakin kympillä kuussa. Alennuksen saavat myös omaishoitajat ja pysyvän vamman tai pitkäaikaissairauden vuoksi toimintarajoitteiset turkulaiset. Pysyvällä vammalla tai pitkäaikaissairauden vuoksi toimintarajoitteisilla turkulaisilla tarkoitetaan hinnastossa henkilöitä, joilla on liikkumisesteisen pysäköintitunnus, vammaisen pysäköintilupa, vammaispalvelulain mukainen taksikortti, EU:n vammaiskortti, Saattajakortti tai Näkövammaiskortti.
Aiemmin voimassa olleet alennusryhmät säilyvät ja uudet edulliset, alennusryhmien hinnat koskevat nyt myös 4–16-vuotiaita lapsia, opiskelijoita, eläkeläisiä, työttömiä, kuntoutustukea ja kotihoidontukea saavia, varusmiehiä ja siviilipalvelusmiehiä sekä terveydenhuollon ammattilaiselta kirjallisen suosituksen saaneita turkulaisia.

Turun kaupunki haluaa toivottaa myös lähikuntalaiset tervetulleiksi Turun liikuntapaikoille ja kannustaa säännölliseen liikkumiseen edullisella kausituotteella, sillä hinta on jatkossa sama kuin turkulaisille. Latausrannekkeet voi ostaa Impivaaran ja Petreliuksen uimahalleista, Liikuntapalveluiden asiakaspalvelusta, Kauppatorin Monitorista ja Kupittaan keilahallin kahviosta.

Liiku henkesi edestä – säännöllinen liikkuminen kannattaa!

Tuoteuudistuksen Liiku henkesi edestä -teemalla Turku viestii liikkumisen tärkeydestä ja haluaa pysäyttää turkulaiset pohtimaan säännöllisen liikunnan hyötyjä. Liikkuminen voi tuntua joskus haasteelliselta ja siitä saadut hyödyt terveydelle vaativat ajoittain myös ponnisteluja.

– Kaikkien ei tarvitse olla himoliikkujia, mutta oman terveytensä edistämiseksi suositusten mukainen liikkuminen kannattaa. Liikkumalla keräät itsellesi terveyshyötyjä, sillä liikkuminen auttaa nukkumaan paremmin, vaikuttaa positiivisesti aivoterveyteen, pitää yllä tai parantaa fyysistä kuntoa sekä ennaltaehkäisee ja hoitaa sairauksia, toteaa Turun liikuntapalveluiden projektipäällikkö Johanna Friman.

– Liike tukee arjen hyvinvointia. Hyvä fyysinen kunto ja lihasvoima lievittävät työstressiä, auttavat jaksamaan töissä ja edistävät työpäivän jälkeistä palautumista. Energiaa jää vapaa-ajalle ja siitä saatu fiilis on yleensä parempi kuin ennen liikuntaa, Friman lisää.

– Kausituote mahdollistaa monipuolisen liikkumisen myös työikäisten arjen kiireissä. Voit liikkua ennen työpäivää, työpäivän aikana tai sen jälkeen, kukin omien mahdollisuuksien ja mieltymysten mukaisesti. Turun liikuntapalveluiden tarjonta on laaja ja jokaiselle löytyy varmasti omanlainen tapa liikkua säännöllisesti ”henkensä edestä”.
Friman vinkkaa myös työnantajille ja yrityksille, että liikunnan uuden kausituotteen voi ostaa henkilöstöetuna, ja edistää sillä työntekijöiden hyvinvointia. Panostus henkilöstön liikkumiseen tulee moninkertaisesti takaisin.

Hyödynnä talviliikuntakausi – 12 kuukauden kampanjatuote myynnissä tammikuussa

Liiku entistä edullisemmin kaikilla Turun liikuntapaikoilla. Osta 12 kuukauden kampanjatuote, jonka avulla voit ottaa nyt talviliikuntakaudesta kaikki irti ja luistella Parkinkentällä, kuntoilla kaupungin kuntosaleilla, pulahtaa veteen uimahalleissa tai virkistyä kesällä maauimaloissa.

Aikuisten, kerran päivässä käytettävä 12 kuukauden liikuntarannekkeen kampanjahinta on 200 euroa, kun alennusryhmät maksavat vain 100 euroa. Rannekkeen lunastushinta on kahdeksan euroa. Kampanjahinta on voimassa tammikuun loppuun asti.

LISÄTIEDOT:

Asiakaspalveluesimies Jaana Sitaru-Niemi
Turun kaupungin liikuntapalvelut
jaana.sitaru-niemi@turku.fi, p. 050 554 6213 

Projektipäällikkö Johanna Friman
Turun kaupungin liikuntapalvelut
johanna.friman@turku.fi, p. 050 554 6222 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa