Liedon Vanhalinna – Suomen tutkituin ja löydöiltään rikkain muinaislinna

Varsinais-Suomi

Tiedät tottakai Turun ja varmasti myös Naantalin Muumimaailmoineen. Mutta olisiko Varsinais-Suomessa jotain muutakin? Voi, kysy vaan! Ehdotus numero yksi: tee se puumajassa Bodössä. Voit olla puussa koko yön.

 

Liedon Vanhalinna – Suomen tutkituin ja löydöiltään rikkain muinaislinna

Liedon Vanhalinna on upea kokonaisuus Linnavuoren kartanomiljöössä, vain reilun 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.
Vanhalinna on suosittu kulttuurimatkailukohde, onhan se Suomen laajimmin tutkittu ja löydöiltään rikkain muinaislinna. Linnavuoren alueelta on löydetty esineistöä rautakaudelta asti. Vanhalinnan museosta löytyy mm. kotimuseo ja aika ajoin vaihtuvia näyttelyitä. Museokauppa Hildan puodissa on pieniä matkamuistoja ja se on auki aina samaan aikaan museon kanssa. Tule ja tutustu paremmin Vanhalinnaan!
Lähde: Maaseutu.fi

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa