Kulkee se banaanillakin!

Biokaasu autoissa on uusi asia monelle meistä. Tankkauspaikkojen vähyyden johdosta ei biokaasusta ole paljon puhuttu. Nyt Turussa on ensimmäinen tankkauspaikka ja toista suunnitellaan.

Biokaasua voidaan tuottaa lähes kaikesta eloperäisestä materiaalista, kuten biojätteestä, jätevesilietteestä, jätevesistä, lannasta, teollisuuden sivutuotteista ja kasvibiomassasta. Turussakin Topinojan kaatopaikan yhteydessä on pieni biokaasutehdas.

Myynnissä olevissa autoissa on kaasu- sekä bensatankit. Auto valitsee automaattisesti sen, kumpaa polttoainetta auto käyttää.

Kaasuauto kuluttaa kaasua suunnilleen saman määrän kuin bensaakin, mutta on lähes puolet halvempaa. Tankillisella ajaa lähes 400km kustannuksen ollessa alle 20€.
Eli tutustumisen arvoinen asia! Käytettyjä autoja Turun seudulla myy ja välittää Ecoauto Raisiossa. www.ecoauto.fi p. 044-5583151

ps. Biokaasuauto on yritykselle loistava tapa kertoa että välitetään luonnosta.

Yritystarinoi

Kuluttajat rakastavat tarinoita ja siksi haluamme kertoa teidän yrityksenne tarinan lukijoille. Sisältö voi olla melkein mitä tahansa. Esimerkiksi tarina yrityksen historiasta, palveluista, tuotteista tai yrityksen erikoisosaamisesta. Se voi olla myös varsinaissuomalainen menestystarina tai 3 hyvää syytä miksi asiakkaan kannattaa vierailla juuri teidän yrityksessä. Me teemme kaiken työn ja voimme tehdä haastattelun puhelimessa, paikan päällä tai kerätä koko tarinan yrityksen nettisivuilta. Tarinaan on mahdollista liittää mukaan 1-3 valokuvaa.

Sivumme Facebookissa