Jaettu ilo on moninkertainen ilo

 

Jaettu ilo on moninkertainen ilo

Elokuisena iltana turkulainen kaveriyhdeksikkö kutsui ystäviään pikkusuolaiselle sekä kohottamaan maljan että avaamaan virallisesti Otavan torikahvilan.

Petteri Orpo tervehdyksessään mainitsi toriuudistuksen olleen puheenaihe jo vuosikymmeniä sitten, hienoa että nyt saamme olla todistamassa tätä ja koko Turun keskusta-alueen kehittymistä kansainvälisetkin mittapuut täyttäväksi keskukseksi.

Yhdeksän urheilijakaverin unelma on Impivaaran kahvilan hankinnasta kasvanut mittavaksi ketjuksi, jossa kahvilat sekä catering-toiminta tarjoaa työtä kesäisin jopa 60 henkilölle, painottaen nuorten työllistämistä sekä tukea.

Raikasta ja tuoretta on lähtökohta jokaiselle työpäivälle. A-oikeuksien valoisasta kahvilasta on hauska seurata torin elämää.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa