Hyvi uutissi -Tämmöttös saat vattarasvan palamaan

 

Kävely on helposti lähestyttävä ja hyvä liikuntamuoto, johon on helppo saada lisätehoa pienillä kikoilla.

Vatsarasvan polttaminen on yleinen lenkille ajava motivaattori. Vyötärölle kertyneiden kilojen karistaminen onkin tärkeää ihmisen terveyden kannalta.

Hoikemman keskivartalon resepti on periaatteessa yksinkertainen: energiansaantia rajoitetaan samalla kun kulutusta lisätään yhdistämällä voima- ja kestävyysharjoittelua. Jos punttien nostelu ei innosta, voi lihaskuntotreenin tehdä esimerkiksi lenkin yhteydessä.

1. Kävele ylämäkeen

Mäet tuovat mukavaa lisähaastetta kävelylenkkiin. Ylämäkeen kävellessä lantion ja reisien suurten lihasten täytyy työskennellä kovemmin, mikä lisää liikunnan avulla poltettujen kaloreiden määrää.

Lenkkipolun varrelta kannattaa etsiä sopivan kokoinen kumpare, jonka päälle kivuta. Alas laskeutumisen jälkeen nousun voi toistaa muutaman kerran sopivaa poltetta tuomaan.

2. Vaihtele tahtia

Toinen tapa lisätä lenkin aikana kulutettua kaloreita on vaihdella kävelytahtia – mitä kovempaa etenee, sitä enemmän energiaa kuluu. Itsensä voi haastaa laskemalla, kuinka nopeasti tavallisen lenkkinsä selvittää loppuun asti ja pyrkiä sitten lyömään tämä aika seuraavalla kerralla.

Mikäli liikuntaharrastuksen on vasta aloittamassa, ovat intervallit hyvä tapa kohottaa kestävyyskuntoa. Normaalin kävelytahdin lomassa tehdyt lyhyet reippaamman kävelyn pätkät ovat oiva tapa kohottaa kuntoa ja polttaa rasvaa.

3. Kehonpainoliikkeet kävelyn lomassa

Lenkin lomassa tehdyt kyykyt pistävät jalkojen lihakset töihin. Kyykkyihin ei tarvita kahvakuulia tai levypainoja, sillä kehon oma paino tuo liikkeisiin mukavasti vastusta.

Lähde: MTV uutiset

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa