Hyvi uutissi – Raision ruakatehras muista Ukrainalaissi

Konkreettista apua ja hyvää joulumieltä

Joulumuistamisten sijaan olemme tänäkin vuonna tehneet lahjoituksen Joulupuu ry:lle, joka auttaa toteuttamaan eriarvoisessa asemassa olevien lasten ja nuorten joululahjatoiveita. Joulupuu-keräys järjestetään vuosittain paikallisten keräysjärjestäjien toimesta jo yli sadalla paikkakunnalla ympäri Suomen. Tänä vuonna osa Joulupuu-keräyksen lahjoista annetaan Suomessa oleville ukrainalaislapsille ja -nuorille, tehdas tiedottaa.

Raisio on mukana auttamassa Ukrainan sodasta kärsiviä siinä, missä uskomme apumme olevan konkreettisinta eli antamalla ruoka-apua. Olemme keskittäneet Ukraina-lahjoitukset kahteen lahjoituskanavaan: autamme pääasiassa Varsinais-Suomen alueen toimijoiden kautta ja viemällä elintarvikkeita Ukrainaan Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry:n avulla.

Olemme lahjoittaneet rekka-autollisen – 66 lavallista – Raisiolla valmistettuja elintarvikkeita Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry:lle, joka vie lahjoituksia Suomesta Ukrainan rajalle ja sieltä eteenpäin pienemmillä kuljetuksilla. Sen lisäksi olemme lahjoittaneet pienemmän erän elintarvikkeita Suomen Keskuskauppakamarille, jonka kautta ruoka-apu on viety Ukrainaan.

 

Suomeen tulleiden pakolaisten osalta olemme keskittyneet auttamaan lähialueille tulleita pakolaisia. Ruoka-apua on jaettu muun muassa Tampereen ja Raision poliisilaitoksilla turvapaikkahakemusasioissa jonottaneille sekä kahdelle taholle, jotka ovat majoittaneet ukrainalaispakolaisia. Nämä tahot ovat Alanteen tila Paimiossa sekä Suomen Punaisen Ristin Sauvo-Karunan osasto, tehtaalta kerrotaan.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa