Hyvi uutissi -Juhla/kokouspaikka löytyi läheltä

Edessä on Iso-Pukki ja taustalla Maanpään kärki, oikealle jää Viittakari. ”Kyll o hiano paikka” sanottais turkulaisittain.

 

Ruissalon lumo ei petä

Tämä elämä on usein niin raskasta, että pakko on irrottaa välillä. Meitä on joukko yrityksiä, jotka ovat verkostoituneet tutustuaksemme toisiimme sekä edustamiimme palveluihin ja tuotteisiin. Tapaamiset on rentoja ja iloisia, saunoten ja iltapalaa yhdessä nauttien. On todella mielenkiintoista kurkistaa hiukan ”Brändien” taakse, minkälaisia ihmisiä ja visioita sieltä löytyy.

Ei merta edemmäs kalaan. Monikohan meistä tajuaa, mikä valtava lahja meillä on Ruissalo, kivenheiton päässä Turun keskustasta. Ruissalon luonto yhdessä historian kanssa luo huimat puitteet levädykselle, mitä kaikki tarvitsemme. Tällä kertaa tapaamisemme kohteeksi valittiin Myyntimiesten sauna, joka on lähellä Kuuvannokkaa. Aura Golfin ja vanhan kaupan kohdalta vasempaan kaupungista tullessa. Saunan laiturilla kun seisoo, edessä on Iso-Pukki ja taustalla Maanpään kärki, oikealle jää Viittakari. ”Kyll o hiano paikka” sanottais turkulaisittain.

Sauna on elävä merkki ”yhres tekemisest”. Osoituksena tästä on eteisen tuulikaapissa pitkä lista yrityksistä, jotka ovat mahdollistaneet saunan olemassaolon. Vuosikymmenien ajan se on tarjonnut keskikesän levähdyspaikan myyntimiesyhteisölle sekä loistavan paikan viettää kokouksia, juhlia, tykypäiviä sekä kaveri- tai urheiluporukan saunailtoja. Saunalla iän patina näkyy charmikkaasti ja tilat ovat siistit ja toimivat. Tilat toimivat hyvin noin 40 hengen porukalle. Täällä järjestää ikimuistoiset merkkipäivät tai vaikka pienimuotoisen hääjuhlan.

    

Ulkomaan ikävään saa helpotusta kun ruotsinlaivat lipuvat ohitse, toiset vieressä olevalta Airistolta tulossa, toiset sinne menossa. Vilkutukset saunan laiturilta kuuluvat asiaan.  Kun ohiajavan laivan yläkansilta väki tervehtii, kaikilla on varmaan tunnelma katossa.

Myyntimiesten saunan toimintaa ja varauksia pyörittää iloinen turkulainen trio. Pia-Lotta Luomala, Aki Lahti sekä Juha Kivinen. He pitävät huolen siitä, että kaikki toimii ja vieraat viihtyy. Ensivaikutelman voi tehdä vaan kerran sanotaan. Täällä oli palaset paikoillaan ja tapaamisemme onnistui loistavasti. Mainiota on, että tilaisuuksista voi saada omannäköisen, suunnittelemalla sen trion jäsenten kanssa.

Ei elämä sitten ihan hullumpaa olekaan, kun ei unohdeta sitä että ”Ei ihmine o mikkään masina” vaan tarvitsee myös rentoutumista ja lepohetkeä.

Ruissalon lumo ei petä!

#myyntimiestesauna#juhlatila#tykypaiva#ruissalo#

Teksti: Petri Hyrsky

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa