Förin äijä fundeeraa

 

Ennem mailmas merisäätiadottees sanottin et onk vesi alhaal vai ylhääl. Nys sanotaan et misä see on verrattuna ”teoreettiseen keskiveden korkeuteen”- Ketä sen keskiveden on käyny mittaamas ja misä ja muuttuuks see teoria ku ilmasto kronklaa? Ja voik sihen jollan taval vaikuttaa vaik äänestämäl jossan fases tai jossa?

 

Toinen assia mikä fundeerauttaa on see et ku laulus sanotaan et ” järven aalto jäätynyt talvipakkasessa”. Kyl  on ollu sihen aikaan ku laulu kirjotettiin kauhiat pakkaset. Nyt kuj järvet jäätyy ni kyl yleensä ehtii vesi tyyntymä enneku aallot jäätyy. Ei tulis pilkkimisest pal mittäj jos olis korkioi jäätynei aalloi. Ei pysyis pilkkipalli suaras.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa