Yrityskyläs -Optikko Kari Ukkonen

Turkulaista käsityötä ja palvelua kolmessa polvessa vuodesta 1975

 

Istun Ukkosen Karin kanssa Hämeenkadulla kahvilassa helmikuisena aamuna. Tiedän että Kari Ukkosen perhe edustaa turkulaista yrittämistä, joka ansaitsee ison peukun noston. Karin äiti kuuluu Suvisen sukuun ja Suvisen kuorma-autot ovat olleet jo yli 100 vuotta Turun katukuvassa. Ukkosen silmälasit puolen vuosisataa.

Kari aloitti 1991 insinööriopintojensa jälkeen kuorma-auton sekä bussin kuljettajana, kunnes valmistui 1997 optikoksi äitinsä tavoin. Äiti Tellervo oli perustanut liikkeen vuonna 1975 Hämeenkatu 1:ssä, missä liike edelleenkin sijaitsee palvellen asiakkaita. On ilmeistä, että monen kymmenen vuoden toiminta ja asiakkaiden palveleminen on osoitus asiakastyytyväisyydestä, jota liikkeessä asioineet ovat saaneet osakseen. Silmälasien hankinnassa kannattaa aina poiketa tutustumaan myös paikallisen, yksityisen Ukkosen optikkoliikkeen tarjontaan. Hinta on täysin kilpailukykyinen ja palvelu yksilöllistä ja ammattitaitoista. Optikon työ on edelleen käsityötä mitä suurimmassa määrin.

Kolmannessa polvessa. Karin poika Ville toimii optikkona Humalistonkadun liikkeessä.

 

Kari kasvoi Vaalassa ja Itäharjulla. Harrastuksiin kuului luonnollisesti jääkiekko sekä partio, joista jälkimmäinen on mukana edelleen.
Mökillä Vehmaalla sekä golfradalla mieli rauhoittuu ja akut latautuvat työn vastapainona. Hämeenkadun liikkeessä Karin kanssa palvelee avovaimo Jaana ja Karin poika Ville toimii myös optikkona perheen toisessa liikkeessä Humalistonkadulla.

 

Ukkosen yritys on osoitus turkulaisesta periksiantamattomuudesta, joka tiukkojenkin aikojen läpi palvelee edelleen asiakkaitaan. Avainlippu-merkki yrityksen toiminnassa kuvastaa suomalaisille tutkimuksen mukaan seuraavia asioita: suomalainen, luotettava, laadukas,
vastuullinen, rehellinen sekä työllistävä. Liike tarjoaa kaikki optikkoalan palvelut.

     

 

Silmälasihankintojen yhteyssä kannattaa poiketa Ukkosella, iso suositus.

#yksityinenoptikko#turkulainen#ukkonen#paikallinen#silmalasit#piilarit#aurinkolasit

 

Teksti: Petri Hyrsky

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa