Yrityskyläs – Juha Nieminen ReMax OmaanKotiin

 

Tavatessani Niemisen Juhan ja juteltuamme hetken mieleeni nousi ajatus monipuolisesta ammattimiehestä. Istuimme Yliopistonkadun toimistossa ja kahvi maistui poikkeuksellisen hyvältä tuona tiistaiaamuna. En tuntenut Juhaa entuudestaan ja olikin mukava tutustua.

Juha on syntynyt Tampereella ja tuli opiskelemaan Tuureporin lukioon perheen muuttaessa Turkuun -80 luvun lopulla. Juha on turkulaistunut vuosikymmenten saatossa ja viihtyy mainiosti, tällä hetkellä Kaarinassa. Perheeseen kuuluu vaimon ja kolmen lapsen lisäksi kääpiösnautseri Miina.

Nuoresta lähtien Juha on ollut kiinnostunut monista aiheista. Jo artenomi opiskeluaikoina yrittäjyys alkoi houkuttelemaan. Laivanrakennus, muotoiluala sekä talonrakennus ovat antaneet monipuolista kokemusta elämässä. Juha aloitti opettajana Turun Ammatti-instituutissa 2006 sekä oli mukana tekemässä ja toimittamassa kahta talotekniikan oppikirjaa. ”Kiinteistönvälittäjän työssä on valtavasti hyötyä omista työelämän eri vaiheista, joita nyt pääsee hyödyntämään”, kertoo Juha

Avoimuus ja rehellisyys kuuluvat Juhan perusperiaatteisiin, joiden kanssa on hyvä rakentaa asiakassuhdetta.

 

Harrastuksiin kuuluvat musiikin kuuntelu, kiipeily, maastopyöräily sekä vapaasukellus. Klassinen musiikki taustalla ja lasillinen hyvää viiniä ruuan laiton ohessa antavat voimaa arjen työhön. Ja tietenkin ulkoilua Kaarinan ulkoilumaastoissa, Piikkiön Linnavuorella sekä makkaranpaistoa leiritulella unohtamatta.

 

Teksti: Petri Hyrsky

RE/MAX kiinteistönvälitys OmaanKotiin Oy LKV

Olemme Turussa ja sen ympäristössä toimiva kiinteistönvälitystoimisto. Välittäjiemme ammattitaito mitataan myyntituloksina ja yksilöllisenä palveluna. Takaamme sinulle asiantuntevan ja henkilökohtaisen palvelun kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa.

Yliopistonkatu 16
20100 Turku

010 320 5656
https://remax.fi/remaxomaankotiin/
omaankotiin@remax.fi

Sivumme Facebookissa Sivumme Twitterissä