Yrityskyläs -Susanna Skog Impivaaran uimahallin kahvio

 

Impivaaran uimahallin kahvio on paljon muuta kuin pelkkä kahvio

Liikuntaa, hyvää terveyttä sekä nautinnollisia ruokahetkiä. Nämä nousivat ajatuksissani pintaan kun tapasin Susannan Impparin kahvilassa. Susanna on suomenmestaruudellakin palkittu ravintola-alan huippuosaaja. Kahden nuoren miehen äitinä hän vaihtoi reilu kolme vuotta sitten kiireisen ravintola-alan joustavampaan työhön Otava-kahvilaketjussa vastaten Impivaaran kahvilan toiminnasta, Samppanlinnan maauimalan kahviosta sekä Kaupunginsairaalan lounaskahvilasta. Hän osallistuu myös uusien työntekijöiden perehdyttämiseen, päävastuun siitä kuitenkin ollessa toisilla. Kysyessäni mikä Otava-kahviloissa on parasta, hän vastaa: ”Otavassa otetaan työ tosissaan, unohtamatta työn rentoa ja iloista otetta”.

Susanna itse lataa akkujaan matkustelemalla perheen kanssa, ulkoilemalla, musiikkia kuuntelemalla, uimalla sekä punttisalilla. Pitkään hän seurasi lasiseinän takaa kuntosalikävijöitä kunnes itse siirtyi salin puolelle myös, todeten sen paikaksi, jossa on helppo nollata arjen haasteet.

Uimahallin kahvio on kehittynyt valtavasti viime vuosina. Aamuvirkuille on tarjolla maittava aamiainen, puuroa unohtamatta, ja se tarjoaa hyvää polttoainetta päivän askareisiin. Lounaaksi maanantaista torstaihin tarjoillaan maistuva soppa/salaattilounas. Suuren suosion on saanut lauantaisin ja sunnuntaisin tarjoiltava lounasbrunssi, lapsiperheiden suursuosikki, nakkeja unohtamatta. Kuntosalivieraat sekä uimarit tarvitsevat proteiinia, niinpä kahviossa on oma osasto proteiinitankkausta varten. Miltä maistuisi lämmin munkki ja kahvi? Otavan munkit paistetaan paikallisesti, näin niiden tuoreus sekä herkullinen maku on aina taattu. Mikäli uikkarit ja uimalasit unohtuivat kotiin ei hätää, sillä niitä voi myös ostaa paikan päältä.

      

Impivaaran uimahallissa tapahtuu. Uimahallissa vierailee päivittäin 2000-3000 kävijää. Kesäkuun alussa on valtakunnallinen nuorten Rollo-tapahtuma, joka kokoaa yhteen noin 1200 nuorta kuusipäiväiselle leirille. Silloin riittää vauhtia ja iloista polskintaa altaissa.
Miltä kuulostaa lasten synttärit uimahallissa? Ohjelma järjestetään aina koulutetun ohjaajan valvonnassa. Uidaan, leikitään, hypitään hyppytornista ja syödään synttärisankarin toivomusten mukaan koristellussa tilassa. Lastenkutsut kestävät reilun kaksi tuntia, minkä aikana vanhemmat ovat vapaita käymään vaikka kuntosalilla.

   

Tykypäivien järjestäminen uimahallissa on myös hyvä idea. Kaupunki huolehtii sen varauksista neuvottelutiloineen ja Otava-kahvila järjestää maittavat syötävät. Hallilla on myös säännöllistä kilpailutoimintaa. Tällöin ruokailuun katetaan pöytä jopa 300 ruokavieraalle.

Erityisesti sain hyvän mielen siitä, miten palveluja on kehitetty Turun seudun ihmisille. Täältä Otava-kahvilat sai lähtölaukauksensa, vesipallo-miesporukan aloitteesta. Hyvä turkulainen yrittäjyys!

#salaattipoyta#maukkaatmunkit#aamiaisbrunssi#otavakahvilat#impivaaranuimahalli#

Teksti: Petri Hyrsky

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa