Eturivissä yrittäjä on näköalapaikalla

 

Iloinen puheensorina tulee vastaan kun astun sisään Eturivin aamutapaamiseen. Moni asia ei ole niinkuin ennen, se kuitenkin on ennallaan, että erilaisia suhteita tarvitaan päivittäin. Usein joku tuntee aina jonkun, kun tarpeita ilmaantuu.

Yritysten verkostoituminen on nykypäivää

Eturivi Suomi on saanut alkunsa Suomen Turussa keväällä 2021. Eturivi kokoontuu joka toinen viikko keskustelemaan ajankohtaisista yrityselämän ilmiöistä ja haasteista, tutustumaan toisiinsa, antamaan toisilleen uusia bisneksen mahdollisuuksia sekä kuuntelemaan vierailevien asiantuntijoiden puheenvuoroja.

Eturivi tarjoaa sparrausta uralle, apua ammatillisiin haasteisiin, kehittymismahdollisuuksia sekä uusia työmahdollisuuksia.

Istun pöydässä jossa minulla on mahdollisuus tavata turkulaisen kivijalkaliikkeen yrittäjä. Hän kertoo ryhmälle lyhyesti omasta yrityksestään. Mietin, miten moni on ottanut ison riskin sekä antanut sydämensä liikeideansa eteenpäin toteuttamiseen. Asioidessamme paikallisessa putiikissa autamme yrittäjää palkkaamaan paikallista työvoimaa.

Positiivista oli, että ennen liittymistäni minulla oli mahdollisuus tutustua ryhmän toimintaan vieraana, näin sain ideasta kiinni ja toiminta oli tuttua liittyessäni mukaan. Allaolevan linkin kautta voi tutustua Eturivin toimintaan.

www.eturivi.net

Niinpä tähän loppuun onkin hyvä todeta:

Turkulaiset firmat yhdess hianon luannon ja mukavien ihmisten kans teke Turust hianon paikan mis viihtyy, on kiva olla, harrasta ja assu.

/Petri Hyrsky

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa