Apu hädässä, tyypillisiä syitä hinaukseen

Auton hinaus korjaamolle – tyypillisiä syitä hinaukseen

Auton matka voi katketa useasta eri syystä, mutta tyypillisiä syitä ovat esimerkiksi auton käynnistymiseen liittyvät ongelmat. Auton akku voi olla tyhjentynyt, akku ei ehkä enää lataudu tai akku on voinut tulla tiensä päähän. Joissakin tapauksissa auto tarvitsee vain apukäynnistyksen, mutta myös auton hinaus voi olla tarpeen. Muita syitä henkilöauton hinauksen tarpeelle voivat olla erilaiset auton sähköviat, jarruviat, vaikeat rengasrikot, moottorihäiriöt tai esimerkiksi väärän polttoaineen tankkaaminen autoon. Useimmissa tapauksissa auto on parasta hinata suoraan korjaamolle. Palvelu ympäri vuorokauden 24/7.

Harkka on paikallinen yksityisyritys. Harkka-yhtöiden moderni hinausauto -kalusto soveltuu erilaisiin ajoneuvon hinaus -tehtäviin. Kalustollamme voidaan suorittaa esim. henkilöauton hinaus, pakettiauton hinaus, raskaan kaluston hinaus, moottoripyörän hinaus ja muut erilaiset hinauspalvelu -tehtävät, kuten ajoneuvojen ojasta vedot ja ojasta nostot.

Tilaa hinaus puh. 022395110 (paikallispuhelun hinnalla)

#paikallinenhinaus#apuhädässä#harkkayhtiöt#

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa