Uutissi Turust 14.10 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutislampuotina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Arkkipiispa Luoma on osottautunu monel taval humaaniks äijäks ja on jopa hiippakuntaa ehrotettu uurestans nimettäväks Luomakunnaks. Yhres saarnassans hän oli toppuutellu vihapuheita sanomal et sekä syylät että rasvapatit on luojan luomia.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunne  on saanu nimpal kriikuni et hän kokeili tehrä kriikunaliköörii. Votkapulloon pannaan pual pulloo sokurii ja pual pulloo kriikunii sik ku votka oj juatu. Annetaan kypsyy seuraavaan satokauteen asti . Hänel on tämmöttössi pualivalmistei kellaris orottamas jo monta vuasikertaa.
ooo
Pääministeri on pyytäny et hän sais viarailla Orivedellä. Tämä sen tähren et paikallinen urheiluseura Ponnistus on siäl suasittu ja kaik kannustaa innokkaast OrPoo
ooo
Sirkusuutissi. Joukko Jokerei tuli Kupittaal viikovvaihtees ja Tuto piti niit narreinans. Heiän kannattajist osa osottautus kyl täys pelleiks.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.



+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa