Uunijuurekset on loistavaa vaihtelua perinteiseen ruuanlaittoon. Juurekset mausteiden kanssa antaa helpon ja maukkaan lisän silloinkin, kun perinteinen joulupöytä alkaa kyllästyttämään.
Helppoa kun heinänteko 🙂
Ainekset
- 4 punajuurta
- 4 porkkanaa
- 400 glanttua
- 2 punasipulia
- 4-6 valkosipulinkynttä
- 2 palsternakkaa
- 2 tl suolaa
- mustapippurirouhetta
- 2 rkl tuoretta timjamia (tai kuivattua)
- 4 rkl öljyä
Valmistus
- Kuori juurekset ja leikkaa ne lohkoiksi. Levitä lohkot pellille ja ripottele päälle suolaa, pippuria ja timjamia. Lohko joukkoon valkosipulit.
- Valele päälle öljy ja sekoita huolellisesti.
- Paista 200 asteessa n. 45 min.
Lähde: suomi24 kuva: ica.se
Mämmi ”ilman mitään krumeluureja”

Mämmin historia on yllättävän pitkä ja mielenkiintoinen – se juontaa juurensa jopa keskiajalle, ja mahdollisesti vielä kauemmas. Vaikka nykyisin mämmi
Mistä ne pääsiäispuput oikein tuli?

Mistä ne pääsiäispuput oikein tuli? Vaikka pääsiäiseen Suomessa on perinteisesti kuulunut virpomista, pajunkissoja ja mämmiä, on monelle tuttu myös
4 vinkkiä kauniin kevätpäivän viettoon

1. Lyhyt luontoretki tai kävely lähimetsässä Kevään merkit – lintujen laulu, silmuja pukkaavat puut ja kirkastuva valo – piristävät
Yrityskyläs – Eve the Creator

Ulvilasta Australian kautta Liedon perälle. Tapaan Eveliina Sillanpään, kotoisasti Even, konttorissaan Turun keskustassa. Konttori on yhteistyötila, jossa toimii myös muita
Osallistu ja voita mahtava Brunssi kahdelle.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1150525413538597&set=a.659858589271951 Arvotaan10.4. Klikkaa linkkiä ja osallistu