Uutissi Turust. Uutisfanttomina Vähä Heikilä morjens.
ooo
Moni tekee nykyäns piänt ulkoremonttii omakotitaloihi. Vallanki simmonen ku lasitettu ulkoterassi on suasittu, simmosel on kiva näyttäytyy naapureil. Viimeks näytti tätä muatii seuraavan yks Puuttini mikä patsasteli simmosel terassil italialaises vähä tyyriimmäs toppatakissans mikä torennäkösest oli kyl kiinalainen piraatti.
ooo
Arkkeolokissi uutissi. Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli päättäny kevätpäivän seisauksen kunniaks sulattaa pakastekaappins. Pari tuntii oli tohottanu frouvan tukkaföönil  Esil oli tullu muummuas muumioitunu Jalostajan nötkötti  mikä oli viäl Ruokamarkkinat kaupan pussis.
ooo
Pentti Oskari Kankas on kova ireoittemaan. Nyt hänel on Herrankukkaros  aika iso määrä pöntöi misä ihmiset voi majottuu niinku telkät. Uusin innovaatio on simmonen mikä on sisäänlämpiävä. Sitä sanotaan tiätty häkäpöntöks.
ooo
Säkyläs on pirettu maanpualustuskurssi mihen suarastans jonotettiin. Muut oli päässe ottamaan osaa paitti yks raisiolaine raurottaja Tuamine oli käännytetty poies. Kouluttajana olleet kapiaiset oli sanonu et me muistetaan sunt varusmiäsajalt ja sul on viäläkin porttikialto.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa