Miks kasviksi ja hyvi hedelmi painonpudottajal

Viisi hedelmää ja kasvista päivässä, antaa elinpäiviä lisää

 

Syömällä kasviksia ja hedelmiä (viisi annosta) päivän aikana, autat ehkäisemään kroonisia ja monimutkaisia terveysongelmia. Tämä johtuu kasvisten ja hedelmien sisältämistä mikro- sekä fytoravintoaineista, jotka tuottavat tehokkaan antioksidanttisen vaikutuksen pystyen neutralisoimaan vapaiden radikaalien muodostumista.

Ruokavaliossa kannattaa lisäksi vähentää erittäin prosessoituja ruoka-aineita (esim. öljyssä keitetyt ranskikset). Tämä auttaa myös vähentämään transrasvojen ja yksinkertaisten sokereiden saantia. Sitä myöten ihmisen elimistö toimii entistä tehokkaammin.

Muista myös!! että terveellistä ruokavaliota tulee täydentää säännöllisellä liikunnalla. Lisäksi kehon tulee saada levätä tarpeeksi palautuakseen kunnolla.

 

Hyviä hedelmiä painonpudotukseen

 

Painon pudotuksessa auttaa oikeiden ruoka-aineiden valinta, samoin kuin valitsemalla oikeita hedelmiä, jotka kiihdyttävät aineenvaihduntaa tehden laihduttamisesta helpompaa.

Hyviä hedelmiä painonpudotuksessa on muunmuassa; Avokado, sitruuna, vesimeloni ja greippi

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa