turust.fi

Uutissi Turust 26.9.2016

FORI_33

Uutissi Turust. Uutislantrinkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kakolan rakentaja Olli Ojala on osottautuynu torelliseks markkinamiäheks. Perjantaina julkasi suunnitelman Vartiotorni -nimisest pilvenpiirtäjäst ja jo oli viikovvaihtees pari pukumiästä ovel jakamas esittei.
ooo
Noit on noit riettei vaik kuimpal ja jollan katoo kilo päiväs ja jollan kaks kiloo päiväs. Mut tämä on on paras tämä Gin Tonic -rietti. Sil katoo kolme päivää.
ooo
Linja-autoalan kilpailu on Turun seurul mahrottoman kiivaaks menny jopa ylikuumenemisest puhutaan. Mut tämä nyt oli liikaa et osa autoist oli viikovvahtees ihal liäkeis.
ooo
Kiakkotähti Marko Jantunen myänsi Arto Nyyperin haastattelus et oli pahas kokaainikoukus. Tuli mones pelis annettuu kahren viivan syättöi.
ooo
Paavo Väyrynen on syyttäny et Suamen ulkopolitiikkaa johtaa salaliitto. Tämän salaliiton tarkotus on hänem miälestäns levittää huhuu minkä mukaan Urho Kekkonen olis kuallu.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!