turust.fi

Uutissi Turust 20.3.2017

FORI_28
Uutissi Turust. Uutiskankurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kansleri Merkkeli oli käyny Amerikas herra Trumppii tervehtimäs ja torennu et äijä osottautus moukaks jo kättelys.
ooo
Kunnallisvaalit jo kolkuttelemas ovel. Aika moni politiikan konkari on Turus asettunu ehdol. Mäenpään Olli jopa ehdollisel.
ooo
Tähtitiäteen ja fysiikan kehitys on ollu valtavan vauhrikast. Tunnen yhren fyysikon Tuarlast ketä muistaa sen ajan kun pimiää ainet viäl haettiin Raunistulast.
ooo
Jääkiakon pleioffit alkamas ja Tepsi saa Hifkin viaraaksens. Runkosarjas hesalaiset on ollu vaikia vastus mut ei niin vaikia kun lahtelaiset. Pukukopis onkin yleisest sanottu et hyvä ettei tul ensmätteks vastaan ne pelikaanit vaan nämät hulikaanit.
ooo
Tampereen Tohlopis on tehty poliisioperaatio misä oli kymmenii raskaast aseistautunei poliisei. Liiotteluu. Ei ne Tampereen telkkariohjelmat nyn niin huanoi senttäs o.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!