turust.fi

Uutissi Turust 18.7.2016

FORI_21
Heinäkuu pualvälissi uutismansikoire perskei..
Jossää meinaa viäl mansikoi saara pakkasses, ni ny sä ole jo pahast myähäs. Mansika ku kypsys pari viikkoo etuajas, ja enää toril o jälel niit viimissi jämi. Monil myyjil o vaa ropei myynnis. Ja niittenki hinta o jo aikast kova.
Tää Pokemonipeli, mist nii kauhiast kohkata melkee kaikkial, et peluri juoksee ku päättömä kana vaik mis ja kyttää vaa luuriisa. Emmä kyl huama mittä ero siihe, mitä nuore ja mone muutki o jo vuaskaussi tehny. Samal taval ne o kytänny luurii ja menny mite sattuu jo vuaskaure.
Yks kaikkie keskustas kapakkaterassi pitävie tuttu rantojemmiäs, mikä ain ku joku lähti käymä huussis tai muute jätti lasis tai pullos pöyräl, hörppäs sen tyhjäks, sai pikkuse opetukse. Paarimikko pisti kaljapullosse kaikki väkevä myrky mitä paarist löys, niinku chilii ja tapaskoo ja vaiks mitä muut, ja laitto pullo sit pöyräl iha terassi aira viäre. Oli kuulemma punane ku tomaatti jälkkeppäi, ja ei oo näkyny sejjälkke….
Poliisiuutissi ulkomailt. Viikoloppun oli lehris juttuu, mite joku jätkä oli Hesa suunnil kaahannu melkke kahtsatta poliisii karkuu. Virtane Lonttisist oli kyl sitä miält, et kyl hänki olis menny isoo kovaa karkku, jos sellane lauma kiukkusi poliisei olis ollu peräs vilku ja sirra pääl.

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!