Viikon turkulainen Teemu Brunila.

 

Teemu – fiksu poppari

Teemu Brunila saattaa olla kansainvälisesti merkittävin suomalainen lauluntekijä. Oma ura Crash -yhtyessa kesti komeat 18 vuotta ja vei laulaja-kiaristin keikoille 20 maahan ja tuotti neljä albumillista musiikkia.

Vähemmän näkyvää, mutta musiikillisesti (ja varmaan taloudellisestikin) merkittävämpää on ollut musiikin kirjoittaminen toisille taiteilijoille. Ehkä kovin saavutus on se, että Teemu sävelsi ja sanoitti amerikkalaisen Trey Songzin hitin ”Never Again” jonka sisältävä albumi nousi vuosikymmen sitten Billboard 200-listan ensimmäiselle sijalle. Näin Teemusta tuli historian ensimmäinen suomalainen Billboard-listan kärjessä

Teemun töitä kuuluu myös muun muassa australialaisen supertähden Kylie Minoguen tämän vuosikymmenen tuotantoon.

Fiksun turkulaisen  popparin koulutus ei viittaa musiikin tekemiseen, opintoja tuli hinkattua loppututkintoon saakka Turun yliopiston oikeustieteellisessä, bisnesosaamista  Turun kauppakorkeakoulussa. Molemmista lienee apua, kun sopimuksia rojalteista väännetään kansainvälisten tähtien kanssa.

Kiinnostava salaisuus on se, että Teemu toiminee laulajana suositussa Studio Killers-yhtyeessä. Sen paremmin Teemu, bändi kuin levy-yhtiökään eivät myönnä mitään.

Kuva: Aki Roukala

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa