Viikon turkulainen Pete Poskiparta

 

Pete on ihmemies

Tänään (27.9.2023) kiertueellaan Turun kaupunginteatterin lavalle nouseva Pete Poskiparta on tärkein niistä taiteilijoista, jotka ovat nostaneet  estraditaikuuden Suomessa lastenjuhlien ja pikkujoulujen pikkukivasta temppuilusta suuriin saleihin, tuhatpäisten yleisöjen eteen. Peten erikoisala on mentalismi; mies näyttää lukevan ajatuksia ja ennustavan tulevaisuutta. Hän ei kuitenkaan ole haksahtanut siihen suuressa maailmassa esiintyvään houkutukseen, että väittäisi oikeasti omaavansa yliluonnollisia kykyjä. Ammattitaidosta, nokkeluudesta ja ahkeraakin ahkerammasta harjoittelusta  on kyse silloinkin, kun silmiemme edessä näyttäisi tapahtuvan oikeita ihmeitä. Humoristinen supliikki ja hieno esillepano tekevät Peten esityksestä oikean, viihdyttävän shown.

Matkallaan Suomen palkituimmaksi alansa osaajaksi (vuoden Taikuri 2014, mentalismin arvostetuin kansainvälinen palkinto Dunninger Memorial Award 2019, Vuoden yksinyrittäjä 2021) Pete on kasvanut ihmisenä. Koulua kartellut Uudenkaupungin teini ja raha-asiansa pilannut nuori aikuinen onnistui hakemaan apua ja selättämään itseään piinanneen masennuksen. Tästä hän on avautunut rohkeasti uutuuskirjassaan Mies ja mieli, jonka kirjoitti oma sisko, toimittaja Päivi Sappinen. Muistettava on sekin uran sivupolku, että vähän aikaa Pete Poskiparta oli vallan sanavalmis urheiluselostaja paikallisradiossa.

Kuva: Jose Ahonen

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa