Viikon turkulainen Mikael Miikkola

 

Miikkola on upseeri ja herrasmies

Äitienpäivänä 1944 Karjalan Suojärvellä ortodoksiseen pappissukuun syntynyt komentajakapteeni, yliperämies Mikael Miikkola täyttää näinä päivinä 80 vuotta. Hän on ehtinyt Turun kunnallispolitiikassa kääntää monta kiveä.  Tällä hetkellä Miikkola kuuluu kaupunginvaltuuston puheenjohtajistoon Perussuomalaisten edustajana. Onko näin pysyvästi, sitä emme  uskaltaudu vannomaan, sillä Miikkola on aikaisemmin osoittanut seuraavansa mieluummin omia polkujaan kuin puolueen asettamia aurauskeppejä.

Sotilasuran Suomen laivaston sinisissä vermeissä tehnyt Miikkola on eläkevuosinaan kunnostautunut tapakouluttajana ja asiakaspalvelijoiden kurssittajana. Hän on niitä ihmisiä, jotka elävät niin kuin opettavat. Vaikka politiikassa oltaisiin eri laidoilla,  Miikkola ei sorru alatyyliin vaan säilyttää herrasmiesmäisyytensä niin puheessa, käytöksessä kuin ulkoisessa olemuksessaankin.

80 vuoden ikään pääsy fyysisesti erittäin hyvässä kunnossa on seurausta innokkaasta pyöräilyharrastuksesta. Elämäntapana on ollut pyöräily maailmalla, välillä vaativissakin olosuhteissa. ”Säähän ei voi vaikuttaa, mutta omaan kuntoon voi” on miehen motto. Kuntopyöräilyn ohella läheinen urheilumuoto on ollut kaukalopallo. Miikkola on toiminut Kaukalopalloliiton kasainvälisen liiton presidenttinä. Suomen liiton Kaukalopalloliiton puheenjohtajana ja palkittu liiton kultaisella ansiomerkillä.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa