Viikon turkulainen Mika Aaltonen

Kuva: Speakers forum

Tulevaisuustohtorin unohtumaton maali
Mika Aaltonen on kauppatieteen tohtori sekä ennakoinnin ja kompleksisuuden dosentti, kansainvälisesti arvostettu tulevaisuudentutkija. Hän on konsultoinut useiden eri maiden hallituksia ja suuryritysten ylintä johtoa ja kirjoittanut 16 kirjaa ja lukuisia artikkeleita päätöksenteosta, ennakoinnista ja yhteiskunnan muutoksesta.
No niin, ja sitten hän ampui sen yhden maalin San Sirolla Milanossa lokakuun 21. päivänä vuonna 1987. 30 metrin päästä kohti Inter Milanin maalia laukaistu kierteinen veto upposi vasempaan yläkulmaan miljonäärimaalivahti Walter Zengan jähmettyessä ihmettelemään. Pelin 11. minuutilla tullut maali, sitä seurannut puolustustaistelu ja lopulta TPS:n voitto ovat jääneet turkulaiseen urheiluhistoriaan, ei vähiten Juha-Pekka Jalon raivoisan radioselostuksen ansiosta. Maalinsa ansiosta Mika Aaltosesta myös tuli ensimmäinen Italian pääsarjaan palkattu suomalainen jalkapalloilija.
Aaltosen kansainväliset meriitit eivät toden totta jääneet urheilumenestyksiin. Hän on työskennellyt vierailevana tutkijana London School of Economicsissa, Conservatoire National des Arts et Métiersissa Pariisissa  ja Gregoriaanisessa yliopistossa Roomassa. Hän on myös kahden johtavan tieteellisen aikakauslehden toimituskunnan jäsen ja kovapalkkainen luennoitsija.  Mutta eipä taida olla yhtään luentokeikkaa mennyt ilman, että joku olisi kysynyt, että kuinkas se maali oikein menikään…

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa