Viikon turkulainen Max Manner

 

Maximaalista pahuutta Turussa 
Jussi Vares ei ole ainoa rikoksia selvittelevä  romaanihahmo Turussa. Kiperiin paikkoihin ovat joutuneet myös Harri Hirvikallio, Stein Storesen ja Annika Malm. Nämä Turun pahoja ja pimeitä puolia tonkivat alamaailman ammattilaiset ovat Maxin Mannerin mielikuvituksen tuotetta. Hän on takonut tietokoneeseensa kuudentoista vuoden aikana parikymmentä kovaksikeitettyä rikosromaania. Tänä vuonna ilmestyvä Hermopeli alkaa karmaisevasti: siinä löydetään Martin kirkon kellonviisareihin hirtetty mies.
Max Manner aloitti kirjailijana aikuisella iällä varsin mutkattomalla tavalla. Siivousalan ammattilainen halusi kirjailijaksi, kirjoitti kirjan ja tarjosi kustantajille. Kustantajat hyväksyvät yleensä niille tarjotuista romaanitekeleistä julkaistavaksi alle prosentin. Max sai alkuun bumerangeja, mutta lopulta neljänteen yritykseensä myönteisen vastauksen useammaltakin kustannustalolta. Vauhdikas kerronta ja tosi ilkeät pahikset houkuttavat ja koukuttavat lukijaa. Turku jäi moneksi vuodeksi, kun Max asui Luxemburgissa, mutta nykyään moottoripyöristä ja autoista intoutuva nallekarhumainen kirjailija on taas juurillaan, hyvien ihmisten Turussa keksimässä pahoja tekeviä hahmoja.
Kuva: Bazar kustannus

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa