Uutissi Turust 22.8, ei virallissi mut torellissi

Uutissi Turust. Uutispuikkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Pääministerin biletysvireo on jakanu merian kahteen leiriin. Toisen miälest aiheest uutisointi on turhaa kyäräämist. Toisen miälest on suarastans velvollisuus selvittää onk ministerin kavereil puhtai jauhoi pussissans.
ooo
Seittemänkymmentluvul oli urheilijoillakiv viäl tapana juhlii menestymissi märjän kaavan mukka. Nykkin näin pari Urheiluliiton veteraanii mikkä sanos et he on olle Vilma Murron mitalin tähren jo viikon seipääs.
ooo
Poliisit keskeytti jonkun tyypin yällisen uimaretken Aurajoes. Ei auttanu vaik hän kuin selitti et on thriatlonisti ketä on seuraavaks sukeltamas toist etappii varten polkupyärän.
ooo
Toimitukseltamme on tiarusteltu et kuin turkulainen melkkest aiv vastaa kysymyksel ku silt jottan kysyy. Me vastataan et ketä simmost on väittäny?
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa