Uutissi Turust 6.3 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutismitalistina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Vilma Murron mestaruus hallikisois on herättäny huamioo sihen et Suames monet sisäurheiluhallit on huanokuntossi. Alkaa olla mustan huumorin pualel jos halli on niin vetonen et jourutaan hyppylajeis merkkaamaan myätätuulituloksii.
ooo
Tiatokiilpailukysymys: Mitä eroo on Pohjois Atlantin liiton palkkamal kääntäjäl ja jääkiakon mestiksel. Erellinen on Naton tulkki, jälkimmäinen on Tuton nalkki
ooo
Yks Oripään suunnal asuva vanhempi maalaisliiton äänestäjä viästitteli vasepuukis et hän on sitä joukkoo ketä kärsii kelirikost ja nivelrikost mut tykkää Saarikost.
ooo
Kanada on alottanu avarrusohjelman misä lähetetään mönkijä hakemaan vesijään aluieita kuust. Tämä on tiätty selvä et nikkarit meinaa sinneki heti rakentaa jäkiskaukalon.
ooo
Terve sivvaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa