Uutissi Turust 5.6 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutispaavalina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kiina on ruvennu poraamaan maankuareen 10 kilometrin syvyst reikää. Tuttava eeveepee kamreeri sanos et geopolitiikka on menos hurjaks. Ne meinaa hyäkätä Euroopan kimppuun alhaalt päin.
ooo
Kaarinalainen Sofia Virta on vahvast ehrol  vihreiren puheenjohtajaks. Tämä olikin ennustettavis kun jo vaaliej jälkeen kuultiin pualuees sanottavan et kyl tähän touhuun jotta virtaa tarttis saara.
ooo
Turun yliopistos Indoeurooppalaisten kiälten teatterikulttuurii tutkiva kandi on pro gradussans selvittäny et esimerkiks Teheranin kansallisteatteris käytetään hyvinkin sivistynei sanamuatoi mut maaseudun kesäteattereis kuulee niin sanottuu puskafarsii.
ooo
Yks Koskine Raunustulast minkä mää hyvin tunen oli käyny onnittelemas naapuri Haapast ketä täytti tasavuasii. Puheessans Koskine ylisti Haapst sanomal et tämä on hyvin vaatimaton ihmine. Ja täydestä syystä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa