Uutissi Turust 31.7.2017

Uutissi Turust. Uutisanturana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Vlatimir Puuttini kävi Suamen viarailul. Sitä ennen oli uutiskuvis vilahtanu joku henkilö hänen auton takapenkil punanen laukku sylis. Meria meinas riahaantuu mut sit rauhoteltiin et ei o mittän syytä paniikkiissen. Ei se ollu hänen salattu pualiso vaan turvamiäs. Ja se veska oli ihav vaan normaali ydinohjusten laukasusalkku.
ooo
Turus luavuttiin jätteenpolttolaitoksest valitusten tähren jo vuasii takaperin. Tämä kai on uusmuatosempi ratkasu et jätteet poltetaan nykyäns niin sanotust avopolttona.
ooo
Tulipalo on ollu Hankos kans. Hati huamautti et joku on lukenu Tuntemattoman takaperin. Kun simmottoshan sen piti olla et ensin oli tulipalo ja paloaukea, sit vast tehrään varuskunta.
ooo
Joku Helsinkiläinen oli Tampereentiän Prismast ostanu kuponkij ja voittanu kaks ja pual miljoonaa euroo. Taas tuli näytetyks et on lottovopitto matkustaa Turkusse.
ooo
Jari Matti Latvala joutus lopettaan Jyväskylän suurajot kesken kun sähköt loppus Tojotast. Harvinainev vika. Munkin vanha Corolla oli niiv vahva et ainut vika oli et Wunderbaum lakkas vanhemmite haisemast.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/335589231?secret_token=s-oUWal” params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa