Uutissi Turust 31.12.2018

Uutissi Turust. Uutissilvesterinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Simmonen joulunen tiatokilpailu oli misä kysyttiin et kun Petteri Punakuono saapus skotlantilaiseen vaatetusliikkeeseen ni mil osastol hän tottuneest ittens rihtas
Vastaus: – Luokse lasten kilttien
ooo
Jonkullaist hualestust on Hyvinkään Myllyn Paras tehtaan suunnalt kuultu et koskeeks se ilotulitekialto Raketti Sopagetin valmistust kans.
ooo
Israel on lähettämäs luataimen ja mönkijän kuuhun. Retken tiäteellinen tarkotus on selvittää et jos kuu on juustoo ni onk se varmast kosher.
ooo
Sijottamis harrastava tuttava kyseli mult et olenk mää ostanu niin sanotui kansan osakkei . Ja mää tyhmä kun luulin et Kansa teki konkurssin jo -95.
ooo
Tota on siis pyyretty et vanhast Knalli ja Sateenvarjo -ohjelmast tehtäis uus jakso nimeltäns Hannibal Hamilton Jones neuvottelee Brexitin. Jakso kuulemma tehrään heti kun Poliisiopisto numero 8 on valmistunu. sen alaotsikko on Drone -tehtävä Gatwickissa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa