Uutissi Turust 30.5.2022

 

Uutissi Turust. Uutiskultamitalistina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tampereen jääkiakkokisois yleisö huusi suaraa huutoo et he tahtoo kultaa. Se onkin ymmärrettävää ku ottaa huamioon kuimpal kaljatuappi ja pikkusyätävä siin hallis maksaa. Ilman kultaa on hankala ostaa.
ooo
Pikkasen hualestuttavaa nykyses geopoliittises tilantees on see et seuraava Karjala tunaus jourutaan pelaamaan Turus.  Täl menol koht varmaan Suami Areena järjestetään Tukholmas.
ooo
Turun hautausmaa on nimpal laaja et siit on ny  laarittu oike  opaskartta. Yks Metsänkävijöiren seniori oli käyny testaamas mut ei se oike hyvin ollu menny. Hän oli pummannu jo neljännel ristil.
ooo
Ankkamaalauksist tuttu Kai Stenvalli on uljaast vaan jatkanu Putini pilkkaavien taulujen tekemist vaik on uhkauksiakin kai saanu. Hyvä kun ollaan Suames eikä itänaapuris misä vois olla jo ankka linnas.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa