Uutissi Turust 3.7 -Ei virallissi mut torellissi

Uutissi Turust. Uutissengasengana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Junnilan Vilhelmin vanhat tekemiset aiheutti eruskunnas suaranaist ärsytysyskää. Tätä allerkiaa kun sairastaa ni sillon ku aivastaa ni kuuluu et natshii.
ooo
Kuiva alkukesä on vaikuttanu sihen et Aurajoen vesi kävi ennätysalhaal. No nyt on satei tiaros eikä siis toteuru tutun evp kamreerin ennustus siit et ens kerral Halisten ukkojen täytyy mennä merel kahlaamal.
ooo
Tiäremiähet on saane selvil et on olemas simmosii ku painovoima-aaltoi. Ekonomi Karlssoni sanos et ei o yllätys et esimerkiks hänen frouvan paino vaihtelee aallottaisest koko ajan .
ooo
Padeli nimisen mailapelin suasio tuntuu olevan hiipumas. Yks pualituttu yrittäjä on simmosen hallin perustamiseen innostunu hän sanos et hallin yhteyte vois laittaa myäs vesisänkykaupan ja solariumin.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa