Uutissi Turust 3.10.2022 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisaprikoosina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Juha oli lueskellu suunnitelmist et Varsinais-Suames oltas siirtymäs vihriään vetytalouteen. Hän alkas miättimä et maakuntajohtaja vois kyl olla vauhrittamas  Häkä-kaasutalout kans.
ooo
Turun kauppatorin uusimises päätettiin lopultas jättää torikauppiaitten tavarahissit rakentamat. Funikulaarikokemustev viisastuttamina torettiin et vaik hissin rakentamat jättämisest seuraa pal kräpinää ni vähemmän kumminkin ku siit et hissi tehrään.
ooo
Naisten lehris kerrotaan pal et mimmosii vaikutuksii on vaihdevuasil.   Tunnen yhren A-katsastukses pitkän tyäuran tehreen frouvan ketä sanos et ei koske hänt: hän on automaattimalline.
ooo
Tiatoliikenneyhteyret toimii nykyäns joustavast jo joka paikas. Simmosenkin kuulin et jopa seurakunnan  lähetysompeluseuraan voi osallistuu langattomast.
ooo
Terve siv vaa

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa