Uutissi Turust 29.8 Ei virallisi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutismandriittana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Somes on nimpal riahuntaa nykyäns et on pohrittu pitäiskö oiken kirjottaa pykälät siit et kuin suurel suul saa siäl huutaa. Tätä valmistellaan tyänimellä kitalaki.
ooo
Paimios kotiketuks kesyyntyny Keijo-kettu on kuljetettu Ähtärin eläinpuistossen. Siäl hänen hännän seutu tutkittiij juurta jaksain ja huamattiin et ei o Keijo. Annettiin  nimeks Kiki vaik se juur hänelt puuttus.
ooo
Orion raketti laukastaan kuuta ympäröiväl raral tänäpä. Kyydis on turkulaist teknolokiaa. Voiraan siis sanno et ensmäset oopunautit on lähetetty kuuhun  turkulaisel lääketehtaan nimikkoraketil. Tampereen veljestoimituksemme Hönttä ja Toippari kommentoi et ensmästen turkulaisten ampuminen kuuhun on hyvä alku.
ooo
Nykkun elintaso uhkaa heikentyy monel ni muistellaan et oli simmonenkin aika joskus ettei ollu eres rarioo varaa ostaa. Sitä sanottiin ula-ajaks.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa