Uutissi Turust 28.3.2016

Uutissi turust. Uutisradiaattorina Vähä Heikkilä morjens.

ooo
Arikan Hessu ja Virolaisen Annemari ja kumppanit on vaatine et Aleksanteri Stuppil tarttis tyärauha antaa. Ei täsä oikem muuta uskallakka . Antti Rinnekkin juur sai sakot tyärauhan rikkomisest.
ooo
Pulkaarialainen kolmiloikkaaja on kärähtäny kohumömmöjen syämisest. Oli niin sekasin menny et hyppäs kuustoist metrii vaik unhotti kokonans ottaa toisen loikan.
ooo
Juha Miataa Miato on taas kiskonu kymmensi roppei mämmii. Paikallinen K-kauppias roudaa sitä hänel traktoriin asennetul erillisel mämmikoural.
ooo
Viros on presirenttikisa alkanu ja Kallas on jo ilmottautunu. Meiänkin presirentti Ahtisaaren aikaan pikkasen kallas mut homma helpottus ku saatiin polvet leikattu.
ooo
Lohruton pääsiäine ekonomi Karlssonil ketä on kova Tepsin kannattaja mut järkimiäs ja laitto silti pitkäsveros Kärpät voittajaks. Ei lohrutust tullu. Tepsi hävis mut vast jatkoajal. Vähemmästäkin sortuu miäs paariin.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/255623317?secret_token=s-r7WHE” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.



+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa