Uutissi Turust 27.8.2018

Uutissi Turust. Uutisatsteekkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tost on ollu kohkamist ja vohkamist et voiks armeijas olla kasvisruakapäivä. Ja kun on torettu et okei, tiätty voi ni nyt on skaalaa laajennettu. Jos esimerkiks vekaani ei pärjää Rukis ni hänet voiraan lähettää poies kaurajuamajunal.
ooo
Kirkon piiris on erellytetty et alle 18 -vuatiaitten avioliittoi ei sais missään tapaukses hyväksyy. Yks Masa kenet mää hyvin tunnen meni Hikuns kans naimisiin vuanna 1968 Kekkosen luval. Nyt hän tiarustelee et onk hän nys sit virallisest sinkku.
ooo
Tami Tamminen oli vaihteeks taas kaahannu korttins kuivuma. Rankastuksen määräämises oli vaikiaa see et piti selvittää et kuimpal Aurinkokuninkas tianaa kuussa. Vallankin nyk kun Tami on ollu iham maassa.
ooo
Vanhan Pikku Perliinin alueel Turus pirettiin sotanäytös mitä seuras tuhansii ihmissi. Enimmäksens nuaremmast pääst. Viäreen Portsan palvelutalossen kuulus kans kova rytinä ja henkilökunta kyseli veteraani-ikäsilt äijilt et etteks tee o olis kiinnostunei kattoma. Mihen äijät et ei jos nee on omii.
ooo
On ollu vilkas mehiläiskesä ja rapujuhlis joku taivasteli et mitä ne noin kovin tosa kiärtää. No nys se selvis. Veroi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa