UUtissi Turust 27.3 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisvaalikoneena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Entinen kaupunkinjohtaja Mikko Pukkinen on ällänny et Turun seurul tarttis tehrä kuntaliitoksii ja Turkuu tarttis simmottos suurentaa. Tämä pomppas sanotaan ainakin Paattisil misä on luultavastens syntymäs jo jonkun sortin separatistihallinto. Varesvaakuna ollaan kaikes hiljasuures raijaamas vanhal rajal.
ooo
Kalatalouren keskusliitto on ehrotellu et eläkeläisilt alettais taas perii kalastuksehoitomaksuu. Yks Koskiner Raunistulast ehrottaa et maksu voitais perii taannehtivast ja sitoo saatuihin kalansaaliisiin mikkä perustuu omaan kertomaan. Hänen naapurians  Haapasta orottais täsä tapaukses ainakin kymppitonnin lasku .
ooo
Kelloi taas sumplattiin johonkin suuntaan mikä aiheutti monellaist vaivaa. Turun tuamiokirkon kellost vastaava suntio ketä joutus taas kolmen aikaan aamuyöst satees roikkumaan kiipeilyvaljais tornin huipul ja tyäntelemä viisarii ansaittis tyän sankarin arvonimen.
 ooo
Vaaliteltoil yks istuva erustaja sanos et kyl on monta syytä pyrkii uusimaan paikka. Yks on tyämaaruakailu. Eduskunnan ruakalas on niin hyvät sapusat et kasanerustaja lihoo vaalikaures jopa yhtä paljo ku ministeri vuades.
ooo
Terve siv aa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa