Uutissi Turust 27.3.2017

Uutissi Turust. Uutisankkalinnassa päivystämäs Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Raumalainen tyyppi oli jo 14:n kerran jääny kii ilman korttii ajost luvatta käyttöönotetul katsastamattomal autol kännis ja huimausaineiren vaikutuksen alasena. Oli pahotellu kovin et reko tapahtus epähuamios.
ooo
Maollaisten muistoi on alettu kerätä. Maolaissi oli 60 luvul Helsinkis Tampereel Turus ja – Rääkkyläs. Rääkkyläs heiän ihanne oli kaiketi Mie Tse Tung.
ooo
Turus seurattiin jännityksel viikonlopun urheilutapahtumii ja torettiin et se on ihan ookoo jos punaset voittaa. Formulois.
ooo
Satoi ihmissi on pirätettry korruption vastasis miälenosotuksis Venäjäl. Hallituslähteist vakuutetaan ettei o mitään perää korruptios ja pirätetyt pääsee vapaaks heti kun on maksane miliisil normaalit lahjukset.
ooo
Presirentti Trumppi oli lykänny Ankela Merkkelil 350 miljardin laskun Naton kuluist. Merkkeli ei ollu hätkähtäny vaan kysyny et onks antaa biljoonast takasi.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/314657131?secret_token=s-5Lum1″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa