Uutissi Turust 27.2. -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutsskimbaajana Vähä Heikkilä morjens.

ooo
Demaripualueen eläkeläissiipi on intoutunu Turus vastustama ratikkasuunnitelmii. Pääasialline arkumentti heil on see et ”ajettiin simmosel Turus jo 1960-luvul eikä se pal kummonenkan ollu.
ooo
Vaalikeskusteluis on torettu et ainaka huippu-urheilun kehittämismäärärahoist ei kannata leikata kun ne on tuattane hyvin tulost. Hiihtolajeissakin pystytä tehtyjen panostusten ansiost kamppailema tasaväkisest esimerkiks Andorran ja Haitin kans.
ooo
Käärijä nimine tyyppi voitti Lokomos pidetyt laulukilpailut. Kovin sanottiin et hän on kuuma tyyppi. Kuvist päätellen ei hänelt kumminka onneks hihat palanu. Muuta ei pairast ollu eres jäljel.
ooo
Yks eläkkeel oleva raurottaja Ruahone oli pyärtyny kun oli lehrest nähny et Runos Ärrä pannaan kiinni. Kun oli tokentunu ni sentäs rauhottus. Hän oli ensin väärin kattonu et Runostuappi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa