Uutissi Turust 25.8 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisaallonmurtajana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ajatustenlukija Pete Poskiparral oli soittanu joku yrittäjä ja pyytäny keikal ja kysyny et mitä maksais. Pete sanos et miäti miälessäs mitä vaan numeroo. Kun asiakas oli miättiny ni Pete sanos et hyvä. Ja nyt lisää sihen numeroon kolme nollaa.
ooo
Yks Salonen kehus fases et hän oli lapsellapsil kertonu et oli ollu nuarena leipäjonos. Muksut kyynelehti niin säälivästen et Salonen ei raaskinu sano et hän tarkotti sitä ku Dennis avettiin Linnankarul -75 ni jono oli kauppahallil saakka.
ooo
Veronkorotus on tulos tonteil. Sitä saa maksaa nekin ketä asuu kerrostalois. Ekonomi Karlssoni  sanos et sil hinnal hän alkaa käyrä aamupissal etupihan tuamijalavan juurel. Ku omal tontil sentän ollaan ja kaik.
ooo
Simmonen huhu kiärtää et Hjallis Harkimost olis valmisteil elämäkertaeläväkuva ja piäni skandaali olis nousemas siitä et häntä esittävä näyttelijä olis meininkis käyttää maskeerauksen tukena nenäproteesii.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa