Uutissi Turust 25.4.2016

Uutissi Turust. Uutisjunkkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ilmoi taas on pirelly. Onneks yks kaupunkinosa Turus ov valinnu nimen jo aikanans osuvasten. Tämä Räntämäki.
ooo
Maikkaril oli simmonen ohjelmasarja ku Huippujengi. Leena Harkimo osottautus kaikist sisukkaammaks. Hän sanos et epämiällyttävis jäisis olosuhteis kärsimine on hänel tuttuu kun hän ons sentäs ollu Hjalliksenkin kans naimisis.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli saanu Oopee Pohjolan nimis lähetetyn viästin misä pyyrettiin tunuslukui. Koskine oli heti huamannu viästin huijaukseks sil perusteel et siin vihjattiin et hänen tilil vois olla rahaa.
ooo
Yhrel raisiolaisel myyntineuvottelijal on viäl omistuksessans tasan 30 vuaren ikänen Lara. Oli käyny katsastukses ja katsastusmiäs oli pakokaasumittausten perusteel lausunu et jassoo. Tämä on nys se simmonen Tserno – biili.
ooo
Pariisis esiteltiin simmonen miästen vaatemallisto misä penis oli näkyvis. Nimikin on jo tiaros. Kun naistem malleis on halkio ni tämä on mulkio.
ooo
Terve siv vaa
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/260754224?secret_token=s-mEjiU” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa