Uutissi Turust 25.3 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisgarderoobina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Säätiarotukses sanottiin et Perämeren rannikol jäät ahtautuu. AKT on ilmottanu et siit hyväst panaan satamat seis ku tämä ahtautumine on tehty ilman liiton lupaa.
ooo
Aamulehren toimittaja on myäntäny et hän keksis omast päästäns osan jutuist mitä hän on kirjottanu. Niinku sen et Tampere on mukava ja fiksujen ihmisten paikka. Pualustukseksens toimittaja on sanonu et kyl jokanen ymmärtää et kysymykses oli huumori ja hulluttelu.
ooo
ooo
VeePee Lehto on kirjottanu 600-sivusen järkälekirjan niist lauluist mitä hän on kirjottanu Matti Ruahosen säveliin. Tyänimeks opuksel Veepee anto Mattius Passio.
ooo
 Tota kyselin yhrelt Koskiselt Raunistulast kenet mää hyvin tunnen  et kummonen hänel on menyy kun hän käy ulkon syämäs.  Hän sanos et se on simmone et ensmmätteks oteta apritihvii ja sit ku lähretään kotti ni ollaan höperehtivii.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa