Uutissi Turust 24.4 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisfanaatikkona Vähä Heikklä morjens.
ooo
Koirien rekisteröinti on herättäny kummasteluu et mitä se käytännös tarkottaa. No sitä kai ainakin et simmoselt koiralt mikä kuseksii kiällettyihin paikkoihin voiraan ottaa kilvet poies.
ooo
Turun kaupunki on terhakoitunu ja rakentaa peräti viidet kuntoportaat  parin vuaden kulues. Kustannukset on Hirvensalos ainakin ylittämäs budjetin ku siäl asu sevverran parempa väke et vaaditaan et viäreen on rakennettava hissi kans.
ooo
Vapun sääennusteet on näköjäns simmosii et pukukoodi on hyvinkin isänmaalline. Valkone lakki ja siniset huulet ja sormet.
ooo
On koitettu laatii säännöt soveliaast käytöksest hallitusneuvottelujen aikana. Saa nimitellä toisii ja saa korottaa ääntäns ja saa kiristää ja saa uhkata armonlaukauksel. Purra ei saa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa