Uutissi Turust 24.10 -Ei virallissi mut torellissi

Uutissi Turust. Uutismaakarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tost on ollu piänt napina et nykyäs on tyämarkkinoil tosi pal epävarmoi pätkätöitä tarjol. Vallankin on tämmöttössi ollu ravintola-alal, Lapin matkailus, jääkiakon SM-liikan valmentajan hommis ja Enklannin pääministerin kanslias.
ooo
Varimportis oli äijät alkane pohriskella et kummottos Siri toimis jos Iphone olis turkulainen tuate. Jos silt kysyis et sataaks tänäpä ni Siri vastais et Ai ulkov vai.
ooo
Lounais Suamen alueel on nähty jonkuv verran droonei mut viranomaset huamauttaa ettei niist kannata olla hualissans jos joku tykkää meit vakoilla ei sihen droonei tarvittais. Ekonomi Karlssoni sanos et tämän olis saanu ilmottaa ennen ku hän tuli mökil haulikollans pläjäyttäneeks yhren pahaa tarkottamattoman kiinteistövälittäjän ilmakameran tuhannen päreiks.
ooo
Turun oopperayhristykses käytiin keskustelu siit et minkä oopperan rajavartiolaitoksen johto kaikkes miälelläns näkis. Ja vastaus oli tiätty et Aidan.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa