Uutissi Turust 22.5 -Ei virallissi mut torellisii

 

Uutissi Turust. Uutiskottaraisena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Hevosurheilu-uutissi. Metsämäes toimituksemme tiarusteli et onk simmosil hevosil jottan käyttö mikkä ei valmennuksest hualimatta pysy ravil. Ja meil vastattiin et niist voi tehrä laukkamakkaraa.
ooo
Jokilautta Aura ja Föri pikkasen törmäili viikovvaihtees. Kun Föri on kettinkivetonen alus ni voiraan sanno et kysymykses oli ketjukolarii.
ooo
Turun Pursiseuran rannas sanos yks tyyppi et jos puupaatin pohjas on levii, sammalii ja siänii, ni kysymyses on aluskasvillisuus.
ooo
Jääkiakon MM kisois Tampereel on kunnianhimosest tavoteltu ennätyksii. Toistaseks ainut saavuttettu ennätys on et on pystytty myymään Euroopan kaikkest kalliimpi kaljatuappi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa