Uutissi Turust 21.8 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisakrobaattina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Venäjän kuuhun lähettämä raketti syäksys ja tuhoutus. Venäjän ulkoministeriön tiarottajan mukkan erikoisoperaatio onnistus täyrellisest ja kuu on toristettavast nyt puhristettu natseist.
ooo
Anna-Maija Henrikssonil oli tullu närästyst kun hän oli käyny Vaasas muatiliikkees kattomas syyskolttuu. Myyjä oli pahotellu kun ei löytyny mialuista mut suasitteli et meil on kyl myäs Lapuan liike, ehkä siäl on jottan sopivaa.
ooo
Turus on tarkotus esittää elävii kuvii kauppatoril ilmatteks. Ohjelmistos on Miälensäpahottaja. Tervetulleiks on toivotettu erityisest kaik ne ketkä pahotti miälens siit et toriparkist sittenkin tuli toimiva.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli hankkinu käytetyn päältäajettavan ruahonleikkurin. Onnettomus sattus kun hän oli nukahtanu ajaessans eikä heti ymmärretty mihen hän oli hävinny.  No, jälkii oli helppo seurata. Vallankin naapurin isoimman perennapenkin kohral.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa