Uutissi Turust 21.12.2015

Uutissi Turust. Uutissantaklaatikkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Jossan talouslehres oli et johtajat toivoo joululahjaks uusi haastei. Vähä liiankin tosissans tämän on ottanu Jussi Leppä ketä kiikutti Lahoniityl ja Pukkisel joululahjaks haasteet ja miljoonaluakan korvausvaatimukset Piatarin -kaupoist kans.
ooo
Urheiluu. Suamen jääkiakkoilijat hävis Venäjäl neuvostoaikasil lukemil. Venäjän merias levis tiato et olis ollu suamalaiset juavuksis mikä oi valheelline huhu. Valitettavast. See olis ollu eres jollan taval  hyväksyttävä selitys simmosel pelil.
ooo
Mahataurist siin kuulemma vaan oli kysymys ollu. Monel pelaajal oli niin huano olo et meinas päästä laatta häkkiin.
ooo
Varsinais Suamen Elykeskus sanos et niin sanottu älytie  ollaan ottamas poies Liikenneviraston ylläpitorahoist. On torettu et ei se mikkän älykäs tiä voi olla kun se johtaa Helsinkisse.
ooo
Upsis. Niin on viärähtäny 21 vuatta pualihumaamattomast ja tämä on täl tiatoo viiminen Uutissi Turust lähetys rarios. Toimituksemme toivottaa kaikil kuuntelijoil Hyvää Jouluu. Henkilökohtasest siteeraan täsä viimitteks rariopersoona Mäkisen perinteist pelimannitervehryst mitä hän käytti kun lopetti oman viimisen lähetyksens Rario Saras aikanas. Kiitos ja anteeks.   Ja Terve siv vaa.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/240485585″ params=”color=00cc11&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa