Uutissi Turust 20.09.2021

Uutissi Turust. Uutisfanaatikkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ei o sattumalt tapahtunu nämät takkuamiset Logomon sillan valmistumises. Niit järjestetään tarkotuksel et huamio kiinnittyis poies funikulaarin propleemeist
ooo
Hati on huamannu nuarison liikennöimises kaks pahaa epäkohtaa. Toine on mopotte jumalattoman kova ääni ja toine o sähköpotkulauratten äänettömyys. Hati ehrottaaki , ett lais vähennettäis mopojen ääni pualeen.  Vastaavast määrättäis sähköpotkulaitoihin siirrettäväks see meteli mikä mopoist lähti.  Äänionkelmat korjaantuis ja keskiarvo pysyis nykyselläs.
ooo
Hammaslääkäri Läikkö on eläkkeel jäämäs. Hän sanos et vois viäl vanhoil päivilläs kyl ruveta hirsitalojen kuntotarkastajaks. On sev verran purui tottunu arvioittema.
ooo
Aikanas ku muutettiin Liatoon ni vähä jokaseen karjalais-ja rintamamiästaloon rakennettiin pannuhuane, vesivessat  ja sauna jatkoks. Nyt tämä villitys on levinny lopultas seurakuntaanki. Liedon kirkkossen pykätään  elintasosiipi kans.
ooo
Loytynei tavarii. Yks Taru on löytäny lumppukeräyssäkist Hiirenkarult kympin setelin. Karottaja saa setelins kun vaan kertoo tuntomerkit.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa