Uutissi turust 2.5.2022

 

Uutissi Turust. Uutismarkettina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun kaupunkintiatterin Hobitti-näytelmä jäi vappuna kesken ku nouseva näyttämö jymähti paikallens eikä suastunu liikahtama. Siin ei o mittän perä et tekniikka olis tilattu samalt valmistajalt ku funikulaari.
ooo
Turun taidemuseon mäes oli oikke vanhan ajan vappukarnevaalit sil erotuksel et Lenini oli laitettu puulaatikkoon. Hän olikin siin porukas melkkest ainut kaappijuappo.
ooo
Tota oikeev vanhat demarit pohriskeli Turun vappujuhlil  et onk pääministeri Sanna Mariini enemmän tannerilainen demari vai sosialistisempi toveri. Asia tuli selväks. Hän on kolmoslinjalaine. Tämän toristi see et hän ilmotti haastattelus et kannattaa Ilvestä.
ooo
Turun Sanomatten vanha urheilutoimittaja Kalle Virtapohja on kirjottanu hianon elämäkerran urheiluvaikuttaja Lauri Pihkalast. Kalle sanos haastattelus et ei tämä o hänen ollenkan ensmänen suurteos. Et on täsä muutakin kiärretty ku Tahkoa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa